1 Haziran 2008 Pazar zaman: 16:33 | 0 yorum  
Adamın biri banka soyar, işini bitirdikten sonrada sorar :
'' Beni banka soyarken gördünüzmü ? ''

İçeriden biri gördüm der ve adamda alnından vurur onu.

Sonra bir çifte sorar: ''beni banka soyarken gördünüzmü ? '' diye

Çiftten erkek olan ''ben görmedim ama karım gördü sizi ''der
Gönderen Hayabusa Etiketler:
Gaziantepli bir aga Istanbul'a gelmis, bir lokantadan iceri girmis. Bakmis; lokantanin kapisinda bir papagan var. "Hosgeldin Antepli, Hosgeldin Antepli" diye naralar atip duruyor.Aganin cok hosuna gitmis. Lokantanin sahibini cagirmis yanina:
- Bu kus benim Antepli oldugumu nerden anladi?Lokantanin sahibi:
- O cok zeki bir hayvandir. Iceri girenin nereli oldugunu hemen anlar.Aga papagani ona satmasi icin adama baski yapmis ve buyuk paralar teklif etmis.Lokanta sahibi:
-Bu papagan bizim isletmemizin simgesi, satamayiz, ama sen istersen sana bunun yumurtalarindan satarim. Bunun yavrulari da o kadar zeki olur!ve bir hayli yuksek bir rakama anlasmislar.
Lokantaci soz vermis, ama ortada yumurta yok... Girmis kilere, eline bir sepet almis onune ne yumurtasi gelirse doldurmus. Tavuk yumurtasi, hindi yumurtasi, bildircin yumurtasi, onune ne gelirse yani... Agaya sepeti vermis. Aga heyecanla koyune donmus. Asiretini toplamis ve:
- Antep'i meshur edecez. Bu yumurtalarin anasi adamin nereli oldugunu anliyor; ondan doganlar da onun kadar zeki olur, hemen bir kulucka makinesi bulun! Kulucka makinesi bulunur ve asiret beklemeye baslar. 15 gun sonra civcivler cikar. Kimi tavuk, kimi hindi, kimi bildircin tabii cikan civcivlerin.Aga beyninden vurulmusa doner ve hemen Istanbul'un yolunu tutar yeniden ve ayni lokantaya gelir.Papagan agayi gorunce baslar:
- Keriz Antepli, keriz Antepli!..Aga papaganin kulagina egilir:
- Ulan benim keriz oldugumu bir tek sen biliyonn, ama senin or*spu oldugunu butun Antep biliyor!!!
Gönderen Hayabusa Etiketler:

Resimi Net Gormek icin Ctrl + a tuslarini tiklayin..
Yoksa resimdeki Miller mı:D
Gönderen Hayabusa Etiketler:
Gerçekten üzücü bir haber.Beşiktaşı pek sevmesemde taraftar olarak çarşı grubuna hayrandım.Neyse Fener için iyi oldu:d En büyük feneeer. Tüm Çarşı ya sesleniyorum burdan gelin fenerli olun bırakın şu 8taşı .. Hadi göreyim sizi:) Miller Mucx:D
Gönderen Hayabusa Etiketler:
S.A.

Kendi kullandığım telefona Cuma günü gelen TC Kimlik numaramı isteyen Turkcelle mesajına , istinaden Turkcell in resmi sitesinden duyurusu (aynı mesaj gele arkadaşlar tedirgin olmasınlar)



Telekomünikasyon Kurumu tarafından tüm gsm işletmecilerinden abonelerinin TC kimlik numaralarını Merkezi Nüfus İdare Sistemi üzerinden tamamlamaları istenmiştir. Bu sebeple sistemlerimizde TC Kimlik Numarası kayıtlı olmayan abonelerimize 5955 kısa numarasından mesaj gönderimi yapılmıştır.

Hattın yasal sahibi olan abonelerimizin 11 haneli TC Kimlik Numaralarını Turkcell tarafından gönderilen mesaja cevap vererek yada 5955’e kısa numarasına mesaj göndererek bildirmeleri gerekmektedir.

TC Kimlik Numaranızı bilmiyorsanız; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne ait http://tckimlik.nvi.gov.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz.

31 Mayıs 2008 tarihine kadar TC Kimlik Numaralarının Telekomünikasyon Kurumunun bildirimi ve yasal zorunluluk sebebiyle tamamlanması gerekmektedir. Aksi halde bu eksik tamamlanana dek hattınız kısıtlanabilecektir.
Gönderen Hayabusa Etiketler:
Yolcuyu bilirsiniz, hani çölde susuz kalmış bir adama rastlar. Merhamet eder. Durur ve devesinden inip su ikram eder. Fakat su ikram edilen adam, suyu almadan deveye atlar ve kaçmaya başlar. Deve sahibi ardından seslenir:
‘Sakın bunu kimseye anlatma!’
Hırsız ve uğursuz adam merak eder, acaba devesini kaptırdığından mı böyle seslenmektedir ardından bu yolcu... Döner ve sorar:
‘Neden?’
‘Eğer sen bunu anlatırsan, bir daha çölde susuz kalan birini gördüklerinde insanlar durmayacaklardır!’
Gönderen Hayabusa Etiketler:



Sunduğu "Şansa bak" programında özellikle yarışmacılarla girdiği polemiklerle adından söz ettiren Ahmet Çakar, yine coştu.Yarışmacının finalde kendisini kandırmaya çalıştığını ima etmesi üzerine sinirlenen Çakar" Benim tipim şerefsize benziyor mu?" diye sordu. Yarışmacı her ne kadar ’Estağfurullah" dediyse de daha da ileriye giden Çakar " Sen terbiye sırlarını aştın. Bu yüzden 5 bin YTL’lik teklifi 4 bin YTL’ye indiriyorum" dedi

Bayılıyorum bu adama ya:D Süper sözleri var:D tam şerefsiz hh
Gönderen Hayabusa Etiketler:

Artık Emre de FB de bu sene kim tutar FenerBahçeyi bee:)
Gönderen Hayabusa Etiketler:



Evet Kurtlar Vadisindeki Bu Şehir Girdap Gülüm Şarkısının download linki

http://rapidshare.com/files/119266756/Memati_Bu___350_ehir_Girdap_mix.rar
Hayabusa Turbo & 2008 Suzuki Hayabusa © All rights reserved. Hayabusa Turbo Beta by Hayabusa