İlk yarıda Cristiano Ronaldo'nun 26. dakikada attığı gole 45. Dakikada Franck Lampard karşılık vermişti.Ve maç böyle sona erdi.Uzatmalar da bitti şimdi penaltılara gidiyoruz:) Fakat gerizekalı Drogba yine gerizekalılığını kanıtladı ve Chelsea yi son bikaç dakikada 10 kişi bıraktı. Hadi bakalım Chelsea alırsın bu maçı.. Şimdi penaltıları izliyorum
Tevez ilk penaltıyı gole çevirdi .. Sırada Ballack var ve o da attı.. Bakalım kim geliyor. Topun başında Craig var ve gol:( Hadi Belletti skor tekrar eşitleniyor 2-2 oldu durum.3. penaltı için Cristiano Ronaldo geliyor..Barcelona maçında 3. dakikada penaltıyı kaçırmıştı hadi tekrar kaçır aslanım:) İŞte buuuu:D Oley be:D Aslan kalecim.. Hadi Lampardım benim ve goooool. Seviyorum bu adamı ya.. Durum 3-2 oldu.hargreaves durumu eşitledi . Cole geliyor Hadi bakalım at şu golü:)Of be ne güzel gol oldu:D Kalecinin müdahalesine rağmen gol oldu. Son penaltılara geçiyoruz.. Nani atamazsa son penaltıya gerek kalmayacak Ve yine kalecinin müdahalesine rağmen gol oldu:S Ve Kaptan Terry Hadi Terry Şampiyon yap şu Chelsea yi Eşek olsa böyle kullanmaz diye düşünüyorum. Aptal herif.. Anasını ağlattı takımın . Anderson attı:S Şimdi Chelsea kaçırırsa kaybediyoruz Hepsi Terry gerizekalısı yüzünden. Ve top ağlarda Kalou attı golü.Ryan Giggs topun başında ve yine top ağlarda:S Şimdi skor 6-5 oldu.Anelka gerizekalısı kaçıracak gibi duruyor Bakalım nolacak.Gerizekalı işte kaçıracak demiştim:S
Manchester Şampiyon ... 2 kupayı da chelsea nin elinde aldı.Bravo gerizekalılar topluluğu Chelsea..
Gönderen Hayabusa Etiketler:
En son izlediğim film Yasak Krallık.Jackie Chan' in ve Jet Li nin dövüş sahnelerindeki ustalıklarını izlemek gerçekten çok hoş:) Beraber rol aldıkları film görsel efektleriyle , oyuncularının kalitesiyle , senaryosuyla ve aksesuarlarıyla harika.

Ortaçağ uzakdoğusunda geçen hikaye zamanda yolculuk yaptığınız hissini uyandırıyor. Jackie Chan gerçekten rolünün hakkını vermiş.Gayet eğlenceli ve aksiyon dolu bir film.izlemenizi tavsiye ederim


Evet uzun zamandır beklediğim Şampiyonlar Ligi finali bugün. Chelsea Manchester United a kaybettiği şampiyonluğu şampiyonlar ligi finalini kazanarak telafi etmek istiyor:) Ve ben de Chelsea yi tutuyorum. :) Fenerbahçemi eledi bi Manchester ı mı eleyemiyecek yani.
Hadi Chelsea size güveniyorum..
Gönderen Hayabusa Etiketler:
9 Mayıs Cuma günü Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük şampiyonlardan Sinan SOFUOĞLU'nu. Kum havuzu olmayan , asfaltı yamalı ve doktoru olmayan bir ambulans’ın olduğu İzmit Körfez Pistindeki organizasyondan dolayı Antrenman sırasında geçirmiş olduğu kazada kaybetmiş bulunuyoruz Bu nedenle bir imza kampanyası başlatıldı.Amacımız başka insanlar da aynı sorumsuzluk ve eksiklikler yüzünden hayatını kaybetmesin. Lütfen duyarlı olalım.
İmza kampanyası için www.motobulten.com a girmeniz ve isminizi soyisminizi yazmanız yeterli..
19 Mayıs 2008 Pazartesi zaman: 07:43 | 0 yorum  
Youtube a girmek için Ağ bağlantılarına sağ tıklayın , Özellikler de ,internet iletişim kuralları (TCP/IP) Özelliklerine tıklayın ,aşağıdaki dns sunucu adresini kullan 'ı seçin ve şunları yazın
Yeğlenen DNS Sunucusu : 4.2.2.2
Diğer DNS Sunucusu : 4.2.2.1
İstediğiniz gibi youtube a girebilirsiniz..
Gönderen Hayabusa Etiketler: ,
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün , 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı özgürlük hareketi , tüm yurda yayılmış , milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır . 19 Mayıs , Milletimizin kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayıp atma kararlılığının ilk kıvılcımıdır .



19 Mayıs , aynı zamanda millete olan inancın adıdır . 19 Mayıs çarenin ancak millette bulunduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın anlamlı göstergesidir . Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları , kongre aşamalarından sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açmışlar ve milletin meşru temsilcileriyle birlikte attıkları her adımda milletten güç ve destek almışlardır . Milli mücadelenin her safhasında en temel ve vazgeçilmez unsur, "Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi olmuştur .
Gönderen Hayabusa Etiketler:
18 Mayıs 2008 Pazar zaman: 11:46 | 2 yorum  
Bu sene şampiyon olamasak da Galatasarayı tebrik ediyorum:)
Gelecek sene eze eze şampiyon olacağımızı düşünüyorum..EN büyük Fener uleeeeyn:)
Gönderen Hayabusa Etiketler:
Hayabusa Japonca'da sahin anlamina gelmektedir. Hayabusa'yi dizayn eden bu sahin'i gorunce motosikletin ismini buluyor. Hayabusa'nin ilk cikarildigi ve orjinal rengi olan bronz/kahverengi de bu sahin'in renginden gelmekte..















Japonya'da Hayabusa ayni zamanda 2nci dunya Savasinda kullanilan pervaneli bir savas ucaginin da ismidir.

Suzukinin GSXR 1300 serisine verilen addır:) Bu kadar bahsetmişken bikaç resmini koymadan olmaz herhalde.. Hayabusa Turbo
Gönderen Hayabusa Etiketler: , , ,
ben; Motor kullanmayı , bilgisayar başında vakit geçirmeyi (bazıları surf yapmak desede üye olduğum sadece bir kaç site var) futbol oynamayı ve izlemeyi seven biriyim:)
Fenerbahçeliyim..
Rap , R&B başta olmak üzere her türlü müziği dinlerim.Kaliteli olduğu sürece.
En sevdiğim müzisyenler :
Sagopa Kajmer , Akon , vs..
Bu arada nickimin ne anlama geldiğini bilmeyenler için Hayabusa japoncada Şahin anlamına gelmektedir.Ve Suzukinin GSXR 1300 modelinin ismidir:)
Gönderen Hayabusa
Artık benim de bir blogum var:)
Gönderen Hayabusa
Hayabusa Turbo & 2008 Suzuki Hayabusa © All rights reserved. Hayabusa Turbo Beta by Hayabusa